Over mij

Hoi! Ik ben Thomas, momenteel 28 jaar oud, en woon in het mooie Utrecht.

In juni 2020 ben ik IRIS2IRIS gestart als hobby. Ik wilde al een tijdje beginnen met bloggen, maar iets hield me tegen. Mijn vrienden en plotselinge teveel aan vrije tijd door de wereldwijde pandemie die op dat moment heerste, trokken me over de streep.

Mijn doel bij het starten van deze blogsite was om mijn kennis over allerlei onderwerpen te delen met de wereld. Ik heb het altijd leuk gevonden om mensen nieuwe dingen te leren. Zelf ben ik ook behoorlijk leergierig en verbreid ik graag mijn kennis. Deze blogsite is het perfecte platform hiervoor.

De onderwerpen die mij het meeste aanspreken zijn probleemoplossingen en antwoorden op lastige vragen. Hoe fix je bijvoorbeeld een lekkende kraan en wat gebeurt er precies met je longen als je rookt? Topics waar je echt wat aan hebt, dus!

Zelf woon ik nu sinds een jaar in het prachtige Utrecht. Hier heb ik ook een baan gevonden, waar (helaas) het grootste deel van mijn tijd heengaat. In de vrije tijd die overblijft, ben ik vaak online te vinden. Daarnaast ben ik ook niet vies van op zijn tijd een drankje doen met vrienden.

Het contact dat ik heb met andere mensen vind ik erg belangrijk. Ik maak vaak een praatje met anderen op straat en probeer ze te helpen waar nodig is. Naar elkaar omkijken en ogen naar elkaar hebben is dan ook iets waar ik veel waarde aan hecht. Vandaar ook de naam van de blog: IRIS2IRIS.

Het proces van bloggen is nog nieuw voor me, maar ik kon op de middelbare school en in mijn studententijd al goed schrijven. Ik ben ervan verzekerd dat je wat van mijn blogs op zult steken 🙂

Mocht je me willen bereiken, dan kan dat via info@iris2iris.com. Ik sta open voor feedback!